Rukometaši čekaju lepše vreme

Iz Muškog rukomtnog kluba u Loznici obaveštavaju da je usled nepovoljne epidemiološke situacije Rukometni savez Srbije je doneo odluku da se poslednja 3.kola jesenjeg dela prebace u prolećni deo.

Uprava Muškog rukometnog kluba u Loznici (Foto: MRK Loznica)

Kako navode, ukoliko se steknu uslovi,a ima naznaka da će do kraja prvog dela prvenstva biti odigrana još jedna zaostala utakmica sa PKB. Iz uprave kluba se zahvaljuju svima koji su im tokom ovog dela prvenstva dali podršku. Rukovodstvo kluba ističe veliko zadovoljstvo i upućuje posebnu zahvalnost igračima na maestralnoj igri i odličnom plasmanu obe ekipe MRK Loznica. Naime, MRK1 je bez poraza i faktički je jesenji prvak, dok je ekipa MRK2 zauzela 8. mesto i kao najmlađa ekipa u 2. ligi Centar u potpunosti je ispunila očekivanja. S obzirom da prolećni deo prvenstva kreće sredinom februara ekipa će praviti pauzu u treniranju samo od 25.decembra do 8. januara.

Iz Muškog rukometnog kluba u Loznici se zahvaljuju svim ljubiteljima rukometa koji su pomogli da se klub podigne iz teške situacije i preraste u sada već respektabilan klub. Posebnu zahvalnost upućuju Gradskoj upravi i gradonačelniku Vidoju Petroviću na podršci, kao i svim sponzorima koji su im pomagali tokom sezone.