Dom omladine u Zvorniku: Bioskop nastavlja sa redovnim repertoarom

Dom omladine u Zvorniku, prošle sedmice započeo je redovni repertoar bioskopa. Nastavljaju sa novim terminima i novim naslovima.

U svojim nastojanjima da povećaju broj kulturnih događaja u Zvorniku, Gradska uprava Zvornik i Dom omladine Zvornik obezbedili su najsavremeniji digitalni bioskopski projektor. Sa ovim projektorom Zvornik će postati jedan od retkih gradova u BiH i Republici Srpskoj koji ima bioskop i redovan repertoar, rekao je direktor Doma Đorđe Deurić.

Od četvrtka u bioskopu Doma omladine Zvornik pogledajte nove naslove Stan 32 i Vreme je za sankanje. Novi termini su vikendom od 12 i 14 časova, te ponedeljkom od 17 i 19 časova.

Radnja filma Stan 32 dešava se krajem sedamdesetih godina 20. Veka. Porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote… U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.

U filmu Vreme je za sankanje, Fića i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a glavni protivnici su mu misteriozni Zoki i njegova rođaka – lepa, ali snažna Čarna.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma omladine Zvornik. Redovna cena ulaznice za bioskop je 4KM.

Repertoar možete pratiti na Fejsbuk stranici Doma omladine, kao i na Instagram stranici @domomz i na Viber zajednici Doma omladine.

Podsećamo da će sve biti održano u skladu sa epidemiološkim mjerama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske – istakao je Deurić.