Gradski štab apeluje na oprez u narednim danima

Povodom nastupajućih Vaskršnjih praznika i trajanja zabrane kretanja Štab za vanredne situacije grada Loznice uputio je apel građanima u kom pozivan na  odgovornost i oprez u danima pred praznike.

U saopštenju stoji da se epidemija korona virusa nalazi u svom maksimumu, da će Štab primeniti sve preventivne mere i dezinfikovati sve prilaze, bankomate, banke, pošte i druge javne površine, kao i da je od posebnog značaja ovih i narednih dana da se svi zajedno pridržavamo propisanih mera.

„ Očekivano je da će veći broj Vas imati potrebu da poseti banke, pošte i obavi snabdevanje u prodavnicama, mogu se očekivati gužve pred prodajnim i drugim objektima u gradu. Zato apelujemo na sve Lozničane da budu odgovorni i da poštuju propisano rastojanje prilikom čekanja u redu, kako u prodajnom tako i svakom drugom objektu. Podsećamo da je u takvim situacijama obavezno nositi masku, a po mogućstvu i zaštitne rukavice. Sa željom da praznik provedemo u zdravlju, radosti i miru i da pokažemo maksimalnu odgovornost prema sebi i našim bližnjima u danima pred nama“, saopšteno je iz Gradskog štaba.